De van oorsprong uit Hasselt afkomstige wielrenster Anna van der Breggen draagt ZwartewaterlandHelpt al sinds 2014 een warm hart toe. Vanaf de editie 2015 wordt Anna bijgestaan door Albert Flier uit Genemuiden de voormalig keeper van hoofdklasser SC Genemuiden. Wij zijn er trots op dat deze Zwartewaterlandse sporttalenten een bijdrage willen leveren om samen met ons (een groep enthousiaste vrijwilligers) onze doelstelling te bewerkstellingen, door (voornamelijk) kinderen iets extra’s te kunnen geven wanneer deze het zo hard nodig hebben.

Anna van der Breggen

De in Hasselt geboren Anna van der Breggen werd in 2012 Europees kampioene tijdrijden (onder 23 jaar) en finishte als vijfde op het wereldkampioenschap wielrennen van 2012 in Valkenburg bij de elite. Op het wereldkampioenschap 2013 in Florence werd ze vierde nadat ze Marianne Vos aan de wereldtitel had geholpen.

In 2015 won ze de Giro Rosa en de tweede editie van La Course, een wedstrijd die op de laatste dag van de Ronde van Frankrijk wordt georganiseerd. Op het wereldkampioenschap 2015 in Richmond won ze zilver op de weg, zilver bij het tijdrijden en brons bij de ploegentijdrit. Op 7 augustus 2016 won ze Olympisch goud bij de wegwedstrijd in Rio de Janeiro. Drie dagen later won ze een bronzen medaille op de tijdrit.

Op 29 september van het afgelopen jaar kunnen we deze prachtige lijst ook nog completeren met de titel wereldkampioen op de weg. Onze ambassadeur rondde in het Oostenrijkse Innsbruck een solo van meer dan 40 kilometer glansrijk af. Ze kwam met een voorsprong van meer dan drie minuten op de rest van het veld over de meet.

Anna vd Breggen

Anna zal zich als ambassadeur van onze stichting vol overgave inzetten om met haar bekendheid het onderhavige goede doel van ‘Zwartewaterland Helpt’ onder de aandacht te brengen en daarnaast proberen anderen mee te krijgen om geld in te zamelen.

Over de vraag of Van der Breggen ambassadeur van Zwartewaterland Helpt wilde worden hoefde ze niet lang na te denken. “Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe en groep enthousiaste en gedreven mensen al sinds 2007 een radiomarathon opzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor allerlei goede doelen. “Ik hoop dat ik met mijn bijdrage meer mensen over kan halen een kleine of grote bijdrage te leveren tijdens de radiomarathon”, aldus Van der Breggen.

Albert Flier

Albert Flier uit Genemuiden is sinds de editie 2015 ambassadeur van ZwartewaterlandHelpt. Samen met Anna van der Breggen vormen ze een sportief gezelschap en samen en/of individueel wil ook Albert zich tijdens de jaarlijkse radiomarathon in de breedste zin van het woord inzetten.

Albert, die voor velen een bekend gezicht is, heeft reeds laten zien dat hij zijn ambassadeursrol serieus neemt. Zo zagen we hem meerdere malen verschijnen tijdens (sportieve)acties die in de afgelopen jaren zijn georganiseerd, maar ook als er op een school of vereniging een toelichting gegeven moet worden over het goed doel is Albert hier voor inzetbaar. Vanzelfsprekend is Flier vaste deelnemer tijdens de Spanningmarathon en weet hij hier dan ook vaak in de top drie te eindigen van meest opgehaalde sponsgeld.

De voormalig keeper, sporttalent van hoofdklasser SC Genemuiden en eigenaar van een sport- en modezaak is enthousiast over de samenwerking met Zwartewaterland Helpt. “Deze organisatie zet zich ieder jaar in voor een goed doel. Het is mooi om te werken met een enthousiaste groep mensen dat zich inzet voor anderen. En als ik een steentje kan bijdragen voor het goede doel dan doe ik dat graag.”

Albert Flier

Kamagra

Voordat u een supplement koopt, dient u eerst uw arts te raadplegen. Als deze u een positief recept geeft voor het nemen van dit supplement, dan zult u in staat zijn om Kamagra online te kopen omubi.com/kamagra-voor-vrouwen/ .

Flier werd in september 2015 tegen eredivisionist ADO Den Haag de man van de wedstrijd door sc Genemuiden een ronde verder te brengen in de strijd om de KNVB beker. Hij staat hierdoor in middels bekend als ‘De held van Genemuiden’. Albert Flier speelde in de betreffende wedstrijd een hoofdrol door veel moeilijke ballen uit zijn doel te houden en in de penaltyserie twee strafschoppen te stoppen.

Doelman Albert Flier is afgelopen seizoen gestopt bij SC Genemuiden. De goalie heeft dan 14 seizoenen in de selectie en bijna 500 wedstrijden achter zijn naam staan.