Benefietconcert in The Music Hall

ZWARTEWATERLAND – Zaterdag 26 januari jl. was het gebouw van het Hasselts fanfare compleet omgetoverd tot ware Music Hall. Het prachtige podium met indrukwekkende lichtshow bood de beide coverbands een prachtige bühne voor hun muzikale bijdrage ten bate van Energy4All.

De avond werd begonnen met een optreden van Mellifluous. Voor Mellifluous was dit het eerste optreden maar dat was zeker niet te horen. Ze wisten het publiek goed op te warmen met heerlijke muziek. In de pauze was het de taak aan DJ Tom Zwitser om het publiek te vermaken en ook dat ging hem heel goed af. Als klapstuk werden de aanwezigen vermaakt door Take7 (een coverband uit Meppel), die als geen ander weet hoe je deze Music Hall op z’n grondvesten kan laten schudden.

Gerrald Beens kijkt namens de organisatie tevreden terug op de avond. Beens; ‘Je probeert de zaal mooi op te bouwen om deze topbands – die geheel belangeloos optreden – een mooi podium te geven en dat is volgens mij wel gelukt. Ook was het drukker dan voorgaande jaren. We doen dit nu voor het vierde jaar en we hebben een stijgende lijn te pakken en dat is mooi. Mooi voor ons, maar ook zeker mooi voor het goede doel’.

De entree was gratis maar bij de uitgang werd een vrijwillige bijdrage gevraagd. Om te voorkomen dat dit onverhoopt werd vergeten, waren er een paar attente dames die nog even met de collectebussen van Zwartewaterland Helpt rondgingen om zo een prachtig bedrag op te kunnen halen voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

Zaterdagmiddag 2 februari wordt nog een FIFA toernooi gehouden in d’Overtoom in Genemuiden en daarmee wordt deze editie van Zwartewaterland Helpt afgesloten en kan het eindbedrag worden opgeteld, welke nu al de boeken in zal gaan als recordopbrengst.