Benefietfestival prachtige afsluiting voor Zwartewaterland Helpt.

Hasselt | De vijfde editie van het Benefietfestival Hasselt kan de boeken in als ‘het best bezochte festival’ van de afgelopen jaren.

Opnieuw is de organisatie er in geslaagd om fantastische bands naar de Music Hall te krijgen, die dan daarna ook nog eens belangeloos optreden om geld in te zamelen voor het goede doel.

Na een gezellige middag met de Black River Dancers van Dansstudio Schaapman werd de avond begonnen met Shadowplay. Deze band uit Ommen wist het publiek goed op te warmen met prachtige (rock)muziek van hoog niveau. Daarna was het de beurt aan Take7 om de inmiddels goedgevulde zaal te laten genieten van hun brede repertoire. En ook dat is zonder twijfel gelukt. De aanwezigen konden genieten van een – letterlijk – spetterend optreden, waarbij een vuurwerkshow en een overdosis confetti de Music Hall niet bespaard bleef.

Aan het eind van de avond mocht Gerrald Beens namens de organisatie het publiek en de bands bedankten en werd de verwachting uitgesproken dat er een mooi bedrag is opgehaald voor Stichting Kind en Brandwond.