Dag 2

Inmiddels is het avondprogramma van dag twee in volle gang. De afgelopen uren is er al fantastisch veel geld opgehaald voor Stichting Hartekind. En ook vanavond en morgen staan er nog een heleboel acties op het programma.

De bingo in Onder de Luifel bracht afgelopen donderdag ruim €500,- op en ’s middag ging er een shirt van Anna van der Breggen de deur uit voor maar liefst € 250,-. Ook werd die dag bekend dat de kinderen van de Maarten Lutherschool in Genemuiden met hun hartjesactie € 656,66 hadden opgehaald.

Vanmorgen stond de studio vol met kinderen tijdens Aktua. Groep 6 en 7 van Het Anker in Hasselt hadden ook meegedaan met de hartjesactie. Ook hadden de kinderen zelf acties verzonden om zoveel mogelijk geld op te halen. De totale opbrengst is € 976,10. De studio was nog maar net leeg of de volgende school melde zich alweer. De Driemaster in Hasselt was ook druk geweest met het vullen van de hartjes. Onder leiding van meester Ronald Mulder kwamen de kinderen een zak met geld brengen met daarin € 563,80.

Tijdens het programma Ladies on Air was het tijd voor de bekendmaking van de opbrengst van Silvan en Sepp. De twee toppers hadden de afgelopen dagen druk geknutseld voor het goede doel. Met de verkoop van onder andere harten van mos haalden de twee het megabedrag van € 1050,00.