Music Hall Hasselt is weer geopend

Afgelopen zaterdag werd het verenigingsgebouw van Hasselts Fanfare weer omgedoopt tot Music Hall Hasselt, voor de vijfde editie van het Benefietfestival. De opbrengst van het Benefietfestival gaat naar Zwartewaterland Helpt, die met hun jaarlijkse radiomarathon eind vorige maand al een kleine €25.000,- ophaalden voor Stichting Kind en Brandwond. Dit is een voorlopige tussenstand, want naast het Benefietfestival wordt deze maand ook nog een Spinningmarathon georganiseerd voor Zwartewaterland Helpt.

Net als vorig jaar is het programma van het Benefietfestival verdeeld over twee dagen. Dit jaar op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari aanstaande. Op vrijdagavond geven de jeugdleden van Hasselts Fanfare een concert. Op zaterdagmiddag staat een countrymiddag op het programma, met live countrymuziek en The Black River Dancers van Dansstudio Schaapman. Het festival wordt zaterdagavond afgesloten door DJ Tom Zwitser en twee topbands: Shadowplay en TAKE7.

Met dit programma staat er een mooi festival op de agenda voor een breed publiek, met het doel een mooi bedrag op te halen voor Stichting Kind en Brandwond.

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina: nl-nl.facebook.com/ZWARTEWATERLANDHELPT.NL