Radiomarathon voor Stichting Hartekind bijna van start in Onder de Luifel

De 11e radiomarathon van Zwartewaterland Helpt, dit jaar voor kinderen met een aangeboren hartafwijking, gaat bijna beginnen. Aankomende donderdagochtend om 07:00 uur gaat de 65 uur durende goede doelen actie weer van start. De komende dagen staan geheel in het teken van Stichting Hartekind.

De afgelopen maanden is er door de vele vrijwilligers hard gewerkt om de actie weer op touw te zetten. Gelukkig krijgen de radiomakers net als voorgaande jaren weer veel hulp uit de gemeente. Verschillende acties zijn inmiddels al geweest en ook de komende dagen staat er een heleboel op het programma. Stichting Zwartewaterland Helpt wil via deze weg alvast iedereen bedanken die zich de afgelopen tijd en de aankomende dagen weer belangeloos inzet voor het goede doel.

Deze gehele week wordt er door de vrijwilligers van Zwartewaterland Helpt gecollecteerd. Ook kunt u bij de Boni in Hasselt uw lege flessenbon doneren aan het goede doel. Daarnaast staat het programma van de radio driedaagse weer vol activiteiten voor jong en oud. Deze starten op donderdagavond om 20:00 met een Bingo in Onder de Luifel.

Op vrijdagavond verzorgen DEK Genemuiden, Zwem- en reddingsbrigade Hasselt en Stichting Zwembaden een zwemdisco avond in zwembad Bestevaer. De avond start vanaf 18:30 uur met zwemclinics. Meedoen kan voor 5 euro en dit is inclusief patat en ranja. In Eetcafé de Compagnie start deze avond om 20:30 een speciaalbierproeverij waarna om 22:00 in Onder de Luifel de voetjes van de vloer kunnen tijdens de 70’s en 80’s party onder leiding van DJ Johan Lageweg.

Na een avond vol gezelligheid kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken. Katinka Kuteman van Massagepraktijk Fint staat daarom op zaterdag 23 december bij de studio in Onder de Luifel met haar stoelmassage. Voor € 7,50 ontvang je een 15 minuten durende doelgerichte en effectieve massage met als doel stress en werk gerelateerde klachten te verlichten. Op dezelfde locatie is deze middag ook en biljarttoernooi aan de gang.

Bij Tennispark de Vlegel kan er op deze laatste dag van de radiomarathon vanaf 16:00 een potje getennist worden, gevolgd door een heerlijke maaltijd en een verloting. Toeristisch Informatie Punt (TIP) stelt deze zaterdag van 16:30 uur tot 19:30 de toren open. Voor 2 euro p.p. heeft u vanaf 41 meter hoogte een prachtig uitzicht over verlichte straten van Hasselt.

Naast meedoen aan toernooien en acties kan er weer online geboden worden op de veilingtafel via www.zwartewaterlandhelpt.nl/veilingtafel en kunnen er plaatjes aangevraagd worden tegen betaling. De driedaagse uitzending is te beluisteren via 107.3 FM en op de kabel via 104.1FM. en is te volgen via de livestream op de website. Kijk voor meer informatie en de programmering op www.zwartewaterlandhelpt.nl of volg ons via Facebook, Twitter en Instagram.