Foto: Facebookpagina Silvan & Sepp in Actie

Silvan en Sepp opnieuw in actie voor ZwartewaterlandHelpt

De Hasselter vrienden Silvan en Sepp gaan ook dit jaar een actie houden voor het goede doel van ZwartelandHelpt. Deze editie zal het geld en de aandacht gaan naar Stichting Energy4All. Hoogtepunt van de inzameling is traditioneel de radiomarathon bij Café Onder de Luifel

Silvan en Sepp dragen voor het derde achtereenvolgende jaar hun steentje bij aan de werving. Vorig jaar droeg het tweetal ruim 1000 bij aan het totaalbedrag. Toen verkochten zij decoratieve harten gemaakt van mos voor Stichting Hartekind. Wat zij dit jaar gaan doen houden zij nog voor zichzelf. Op hun Facebook pagina plaatsten zij maandag een teaser met foto waarop zij hardlopend op de Stenendijk zijn te zien. “We zijn al in training….”, schrijven ze.

In het voorjaar maakte ZwartewaterlandHelpt bekend dat de editie 2018/2019 om de  Stichting Energy4All draait. De stichting houdt zich bezig met het inzamelen van geld om het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten te bevorderen. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang voor alle kinderen en volwassenen die deze ziekte hebben of in de toekomst deze vreselijke diagnose krijgen. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar.

ZwartewaterlandHelpt is heel blij met de hulp van Silvan en Sepp en roept meer mensen op hun eigen actie op te zetten. Wie dat wil of mee wil helpen als vrijwilliger kan contact opnemen via info@zwartewaterlandhelpt.nl.

De driedaagse radiomarathon wordt gehouden van 20 t/m 22 december 2018.