Spinningmarathon voor Stichting Kind en Brandwond

GENEMUIDEN – Bij STG de Eendracht in Genemuiden wordt zaterdag 11 januari weer een zes uur durende spinningmarathon gehouden, waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Kind en Brandwond. Dit is het goede doel waarvoor Stichting Zwartewaterland Helpt in december drie dagen lang non-stop radio maakte.

“Een aantal enthousiaste deelnemers hebben zich al aangemeld voor de marathon, maar een groot gedeelte zal dit nog moeten doen”, laat de organisatie weten. Ook Zwartewaterland Helpt ambassadeur Albert Flier van werkt zich weer in het zweet tijdens de marathon.

Meedoen kan individueel of in teamverband door een fiets te sponsoren met een minimale opbrengst van 75 euro per fiets per zes uur. “Dit heeft als voordeel dat je op deze manier het inschrijfgeld, indien wenselijk, kunt delen met je overige teamgenoten en hierdoor ‘laagdrempelig’ een fiets kunt reserveren”, aldus de organisatie. “Denk je het niet zolang vol te kunnen houden of lukt het niet om een team te vormen? Dan is het ook mogelijk de fiets op willekeurige uren voor 12,50 euro per uur te reserveren.”

Uiteraard hoeft het niet bij die €75 of €12,50 te blijven, benadrukt de organisatie. “Het is de bedoeling dat jij, en eventueel je teamgenoten, zoveel mogelijk sponsoren gaan zoeken die jouw prestaties kunnen waarderen. Ook weer om het eindbedrag voor Stichting Kind en Brandwond zo hoog mogelijk te doen uitkomen.”

De marathon duurt van 14.00 tot 20.00 uur en aansluitend is er een grote verloting met prachtige prijzen. Als u zich wil opgeven kan dit op: www.spinning-marathon.nl. Op deze website kunt u ook een deelnemer sponsoren en/of sponsorlijsten downloaden.