Op zaterdag 11 januari 2020 is er weer een spinningmarathon voor het goede doel. Deze 6 uur durende marathon is van 14:00 – 20:00 uur bij STG De Eendracht in Genemuiden

De sportieve ambassadeurs van Zwartewaterland Helpt, Albert Flier en Anna van der Breggen, nemen de deelnemers mee op een rit door een muzikaal landschap met opzwepende moderne Dance muziek en oudere bekende popnummers.

Mee doen kan individueel of in teamverband door een fiets te sponsoren met een minimale opbrengst van € 75,– per fiets per zes uur. Dit heeft als voordeel dat je op deze manier het inschrijfgeld, indien wenselijk, kunt delen met je overige teamgenoten en hierdoor ‘laagdrempelig’ een fiets kunt reserveren.Denk je het niet zolang vol te kunnen houden of lukt het niet om een team te vormen. Dan is het ook mogelijk de fiets op willekeurige uren voor € 12,50 per uur te reserveren.

Uiteraard hoeft het niet bij die €75 of €12,50 te blijven. Het is de bedoeling dat jij, en eventueel je teamgenoten, zoveel mogelijk sponsoren gaan zoeken die jouw prestaties kunnen waarderen. Ook weer om het eindbedrag zo hoog mogelijk te doen uitkomen.

Om sponsoren vast te leggen kunt u gebruik maken van de sponsorlijst die je hieronder kunt downloaden.

Dit is een uitdaging voor alle sportieve Zwartewaterlanders, zowel renners als sponsoren, die de stichting Kind & Brandwond een warm hart toedragen.


Wat wilt u doen?