Terugblik en bekendmaking eindbedrag Zwartewaterland Helpt

ZWARTEWATERLAND – Zaterdag 2 maart a.s. wordt er een ingelaste feestavond georganiseerd in horecacentrum Onder de Luifel in Hasselt. Tijdens deze avond worden vrijwilligers en geïnteresseerden uitgenodigd voor een terugblik op de radiomarathon en de daaraan gerelateerde acties. Daarna wordt door Zwartewaterland Helpt bekend gemaakt hoeveel geld er uiteindelijk gedoneerd gaat worden aan Energy4All.

Met het FIFA toernooi in Genemuiden als laatste actie voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten, kan Patrick de Haan als penningmeester van Zwartewaterland Helpt het eindbedrag opmaken en terugkijken op een zeer mooie editie. ‘Een editie die we (ook in financiële zin) niet snel zullen vergeten’, aldus De Haan.

Petrit Sterenberg vult hem aan; ‘Als groepje vrijwilligers proberen we er altijd het beste van te maken, maar we zijn natuurlijk ook heel erg afhankelijk van hulp van anderen. Dat pakte dit jaar fantastisch uit. Er werden veel acties aangemeld onder de vlag van Zwartewaterland Helpt en eigenlijk haalden deze allemaal meer geld op dan voorgaande jaren. Daarnaast kwamen er ook nieuwe initiatieven bij, die ook veel geld opleverden voor het goede doel. Daar kun je alleen maar heel blij van worden en erg dankbaar voor zijn’, aldus de voorzitter.

Het goede doel werd volgens de voorzitter heel breed en warm gedragen, zowel in Zwartewaterland als daar buiten. ‘We kregen tijdens de radiomarathon verzoekjes uit het hele land, maar ook bij de acties waren er aanmeldingen – van ver buiten Zwartewaterland – van deelnemers, die zich graag inzetten voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. Dat doet ons veel en daarom willen we deze editie dan ook graag gezamenlijk afsluiten.

Zaterdag 2 maart a.s. willen we iedereen die aan deze editie voor Energy4All heeft meegewerkt (in welke vorm dan ook) uitnodigen om gezamenlijk terug te blikken op de vele successen en mooie (soms aangrijpende) momenten. We hebben hiervoor een mooi programma bedacht waarin wordt teruggekeken met betrokkenen. Om circa 21.30 uur zal uiteindelijk het eindbedrag bekend gemaakt worden. Aansluitend is er een feestavond in Onder de Luifel met DJ Tom Zwitser.

De terugblik en bekendmaking zal ook live te volgen zijn op een of meerdere mediakanalen van Zwartewaterland Helpt. Hier wordt nog invulling aan geven en daarover zal de stichting in de komende periode meer over bekend maken..

Dus iedereen die nieuwsgierig is naar het uiteindelijke financiële resultaat en samen met de initiatiefnemers en vrijwilligers wil terugkijken op de afgelopen editie, wordt van harte uitgenodigd op zaterdag 2 maart a.s. tussen 20.00 uur en 21.30 uur in Onder de Luifel in Hasselt. Aansluitend is er een feestavond om het resultaat te vieren.